Konyhám

2013. január 9., szerda

VISSZATEKINTÉS 2012-RE

Visszatekintés, összegezés, mindegy minek nevezzük. Elmúlt egy év, volt benne minden, szép is, jó is. Bármi volt, ez már a múlt. Persze jó dolog a képeket rendezni és emlékezni arra, ami jó volt.


Mert sok szép emlékem van.....Egész évben a foltvarró klub.....utazás sok kedves foltvarróval Ezüstvölgybe....cikk jelent meg rólam a Hírfoltokban és a Nők lapjában....tábor Egerben.....Családommal városnézés a még mindig újat adó szülővárosomban Budapesten, nyaralás és hajókázás, kerékpártúra Balatonon....Főzés-sütés, kertemben szép virágok, Mucó macskám....
Vannak hiányosságok.....többet kellene varrnom...befejezni a sok-sok elkezdett munkát....életem egyetlen közös varrásában  való  részvétel befuccsolt.....hol lemaradtam, hol nem tudtam hogy csináljam....de a fotózás, arra mindig van kedvem és időm!
Nem fogadkozom, ehhez már túl tapasztalt vagyok, feleslegesen nem ígérgetek. Maradok az, aki vagyok. Talán jobban is az akarok lenni. Nem akarok senkinek és semminek megfelelni.Változatlanul a Családom a legfontosabb.....aztán jöhetnek a hobbik.Barátok, varrás, kötés, receptek, utazás és színház - és mindezt természetesen lefotózni és blogban megörökíteni. Elsősorban magam számára. De ha kedves blogolvasóm Neked is öröm amit itt látsz, akkor kérlek írjál pár mondatot ebben az évben is. Köszönöm.4 megjegyzés:

Kata írta...

Kedves Bori!

A visszatekintődet elovasván szerettem volna visszaolvasni,de nem sikerült.Illetve olvasni,de sajnos a képek nem láthatóak,csak a legutolsó bejegyzésedben.
lehet,hogy nálam van a hiba?

Ábrahámné Éva írta...

Kedves Bori!
Én nagyon szívesen olvasom a blogod !
Nagyon gyönyörű montázst raktál össze megint ,öröm nézegetni!
Köszönet érte!

Annamari írta...

Én csak annyit fűznék hozzá, csak így tovább!
Ja és jövőre(persze idén), Veled, ugyanitt és ugyanott!

BORI írta...

Ma reggel láttam én is, hogy eltűnt néhány képem...Csuda tudja, hogy történt...Igyekeztem pótolni, remélem sikerült és most már újra lehet nézegetni. :)