Konyhám

2013. április 8., hétfő

PRÁGAI PATCHWORK KIÁLLÍTÁS

Sok szervezés, még több izgalom után pénteken kora reggel elindult egy buszra való patchwork csapat Prágába, kiállításra. A hangulat eleinte álmos, aztán ahogy múlik az idő, egyre hangosabban csicsergünk, nevetünk, kínálgatjuk egymást finom házi falatokkal....
Megérkezünk Pozsonyba, szakszerű idegenvezetéssel körbejárjuk a belvárost.




Este csuda fáradtak vagyunk. Vannak akik elmennek vacsorázni egy közeli étterembe, vannak akik kényelmesek és maradnak a hotelban. Másnap a kiállítást nézzük meg, egy nagy hotel adta a  területet. Lehet Bernina táskáért varrni, többen szerencsések vagyunk. :). Lehet vásárolni, nézelődni és az éhséget csillapítani.


Délután Prága belvárosában órákig gyalogoltunk....Tündi lelkesen magyarázott és mutogatott. Jól elfáradtunk és át is fagytunk mire este a hotelba vissza értünk.Vasárnap reggel a társaság "ketté szakadt". Fele vissza ment a kiállításra (végül is ez volt az utazásunk célja), másik fele folytatta tovább Prága felfedezését. 


Induláskor a buszban élményekkel és patchwork kincsekkel megpakolva foglaltuk el helyeinket. Mindenki elégedett volt a három nappal, csak az időjárás lehetett volna kegyesebb hozzánk.....
Köszönjük a tatabányai lányoknak a nagyszerű szervezést - megint jó volt együtt lenni foltvarrós lányok!!

            Újabb két tárcával bővült a táskagyűjteményem. :)



Elkészültek az albumok is: Prágáról és Pozsonyról valamint a Prágai Patchwork Kiállításról. Jó nézegetést kívánok hozzá!


4 megjegyzés:

Luca írta...

Tetszik a beszámoló. Biztosan sok szépséget láttatok.

Unknown írta...

Szuper lehetett!

beszand írta...

Nagyon jó kis három nap lehetett! Remélem eljutok én is egy ilyen kiállításra, főleg ha ilyen remek társasággal sikerülne! Jó volt olvasni róla, köszönöm! :)

Ábrahámné Éva írta...

Szuper képeket készítettél!
Köszönet!