Konyhám

2013. november 3., vasárnap

200 KÉRDÉS ÉS VÁLASZ - HORGOLÁSRÓL, VARRÁSRÓL, PATCHWORKRŐL

Egy ideje szorgalmasan forgatom a horgolós könyvemet - amióta rengeteg maradék fonalat kaptam. Most egy nagyi-kockás nagyméretű takarón dolgozom, ami alkalmas arra, hogy mindenféle picinyke fonalat is felhasználjak, az utolsó cm-ig. 


Ebben a könyvben nagyon sok hasznos tanács olvasható, a kérdéseimre tényleg választ kaptam. Például a most divatos nagyi négyzetről.


Tegnap délelőtt kedvenc könyvesboltomban nézelődve rátaláltam két további kézimunkás "kérdés és válasz" könyvre. Belelapoztam és rögtön tudtam, hogy ezeket is szeretném......Férjem csak mosolygott, amikor mondtam, hogy tudod, az egyiket a névnapomra, a másikat karácsonyra szeretném....

Szóval, itt vannak az elkövetkező időszak kedvenc könyvei, amiket olvasni és használni fogok. :)





7 megjegyzés:

Unknown írta...

Már alig várom hogy kölcsönkérhessem őket :-)

Luca írta...

Hú, az a patchworkös tuti engem is érdekelne.... Nagyon jó könyveket kaptál. A takarót meg kiváncsian várom.

lomaquilt írta...

Ez a három könyv mikor és hol jelent meg?

maca írta...

A horgolóst most veszem meg én is :) Melyik kiadótól vannak?

BORI írta...

Érdeklődésetekre válaszolok:
a horgolós könyvet még tavaly ősszel vettem. A varrásost és a patchworkost pedig az elmúlt szombaton, Alexandra könyvesboltban. GABO könyvkiadótól vannak,mindegyik könyv ára 1990 Ft. Ez ugye nem a reklám helye, jutalékot se kapok - de szerintem nagyszerű könyvek.

Ábrahámné Éva írta...

Szuper könyvek!!!!!!!!!!!

Nagymamis írta...

Nagyon klassz könyvek.....mindegyiket megvenném! Csak az a probléma ha beszabadulok egy könyvesboltba rendszeresen elcsábulok.......s nehéz máshonnan lefaragni. De köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet......a horgolós lesz az első.....csak be kell jutnom a városba.