Konyhám

2014. július 1., kedd

2014-BEN MÉG NEM ÍRTAM

Egyik varrótársam többször megemlítette, hogy unja a saját fotóját nézni a blogomba, írjak már ide valamit - Ő nem tagja a facebook csoportnak.
Bizony ebben az évben még nem írtam ide a blogba. Miért is? Ahogy látom, a facebookot kedveli mindenki, mert gyors, azonnal lehet rá reagálni, nekem is jó érzés, hogy pár szóval válaszolnak a bejegyzésemre.
Valamikor a blogírás kedves időtöltés volt számomra, "megkomponáltam" mit is fogok mondani, milyen képeket fogok feltenni. Hosszú időbe telt az igaz - míg az fb. hipp-hopp gyorsan megy - igen felgyorsultunk, azonnal akarunk olvasni is, reagálni is, visszajelezni is.....
Most minden esetre pár képet teszek ide fel és néhány mondatot - majd meglátom, ki olvassa el és ír is ide,   ki a "kukkoló", aki beles, de nem reagál.
Persze tudom, a facebookra is ki lehet tenni a blogomat. Valahogy nekem ez két műfaj.....

Kezdjük akkor, mi is volt januárban? Polcot szereltünk a lányommal, annyi egyetemi könyve meg jegyzete lepte meg utolsó félévében a szobáját.


Februárban a foltvarró csoportban új pw. újságban lapozgattunk.


Márciusban nekem lett új pw. könyvem éppen "nagymamásat" varrok.Márciusban jó kis közös varráson voltam Tatabányán! Ide mindig szívesen járok!


Áprilisban jó kis húsvéti kiruccanás a Balaton. Várjuk a szezont nagyon!


Májusban javában a kerttel vagyok elfoglalva. Örülök a virágaimnak, Mucó cicámmal élvezzük a teraszt. Lapozgatom a foltvarrós könyveimet és "fejben varrok".

Június elejétől bizony kezdődik a befőzés. Sikerült nekem is pár üveg epret eltenni. Kétféle címkét is sikerült letöltenem a netről.


Szent Iván éjszakájára szervezett Nosztalgia vonattal elutaztunk a wachaui borvidékre tűzijátékban és hajókban gyönyörködni.Időjárás  kegyes volt hozzánk.


Elérkezett június...tele izgalmakkal -  diplomavédéssel, államvizsgával.
Miközben Férjemmel szedtük a levendula szálakat és kötegeltük, erősen drukkoltunk lányunkért.....és minden a lehető legjobban sikerült!


Most itt van a nyár, a megérdemelt pihenés. Be kellene fejeznem nagyon sok elkezdett foltvarrást.....be kellene fejezzek egy nagyméretű horgolt takarót...
Megyünk a Balatonra, útközben is lehet varrni. Nos, oda már elkészült a mini varrókészlet tartóm. Hogy lesz időm? Ki tudja. Annyi könyv is vár rám...Ez a
Patchwork könyv lett számomra az utóbbi idők legforgatottabb könyve.


Mindenkinek kívánok napsütötte szép nyarat, kellemes zugot a varrogatáshoz!


14 megjegyzés:

Julcsi írta...

Jelentem itt egy kukkoló, aki nem szokott reagálni:))

BORI írta...

Julcsikám, Te időnként szoktál! :)
Igazából az a baj, hogy az utolsó bejegyzésemre rendszeresen ír valaki.Mégpedig reklámot küld...és nem patchwork reklámot.... :(
Ezért IS adtam fel a blogírást.....

Annamari írta...

UtálomaFacebookotutálomafacebookotutálomafacebookot és így tovább!
Mindenkit elvisz, pedig én a blogokat jobban szeretem...
Kösz a beírást, többször is el fogom olvasni, hogy többnek tűnjön!
Pusz, Tudodki

beszand írta...

Bori örülök, ha újra írsz!
Puszillak Andi

Edit írta...

Kedves Bori!
Itt az ujabb kukkoló, aki mellesleg mindig nagy élvezettel olvassa élménybeszámolóidat.
Még mindig csodálom kitartásodat, energiádat és a lelkesedésedet.
Szeretettel
Edit

Polyák Ildikó írta...

Igen, Bori, FB pikk-pakk megvan, van is visszajelzés, de szerintem átlagosan 24 óra alatt elveszik a "hírek" tengerében. Szóval, igen, írjál ide.

Luca írta...

Bori a két dolog nem összahasonlitható. Szeretem olvasni a beirásaidat és a képeket is nézegetni. Ami a fb-n egy nap alatt eltűnik a hírfolyamban, azt itt könnyen megtalálható, újra elolvasható. Tehát légyszi írjál ide is, mert hiányzoltál a blogjaim közül <3

Luca írta...

Ja, és Zsófi nagyon jól mutat a levendulák között. :)

BORI írta...

Kedves Lányok, örülök, hogy jeleztétek, mégis jó, ha valamit irogatok a blogomba.....
Legnagyobb biztatóm a Férjem. :)
Megfogadom, ide is meg a FB-re is írok. Valóban igazatok van, a blog mégis maradandóbb,visszakereshető - hiszen én is naponta olvaslak Benneteket kedves blogtársaim! :)

szerika0122@freemail.hu írta...

Itt is egy kukkoló :-)
Igen, írj ide is

szerika0122@freemail.hu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Itt is egy kukkoló!Hiányoztak a blog írásaid,én szerettem,és olvasom.Nagyon meg örültem amikor láttam,hogy újra írsz!Az Fb-is szoktam nézni,de látod ott nem is kerestelek.Szerintem igaz amit előttem is írtak,hogy az FB.egy rohanó világ,én szeretem a nyugalmas blogot. Örülök Neked!Gabi

BORI írta...

Köszönöm Erika és Gabi a soraitokat! :)

Ábrahámné Éva írta...

Köszi a beszámolókat!Sajnos a blog is az iwiw sorsára jut!