Konyhám

2015. szeptember 19., szombat

Szeptember van, kezdődik az ....

Vége van a nyárnak, bár egyelőre hűvös szelek nem járnak szerencsére. Mozgalmasan telt a nyár, keveset pihentünk az idén a varrószobám viszont vakációzott. 
A mai reggel esősen indult és miközben a kávénkat ittuk Zsófival, kicsit bekuckóztunk a varrodába. Kedvünk támadt kreativkodni. Mint az utolsó bejegyzésemből is látszik, mostanában inkább papírozok, mint varrok, mert az tempósabb. Tudjátok mennyi idő előkészülni a varráshoz, anyagot válogatni, kiszabni stb., mi meg most gyorsan szerettünk volna valami látványosat alkotni, így hát elővettük a nemrég vásárolt mintás ragasztókat és mindenféle felújításra váró holmikat és nekiálltunk alkotni, ez lett az eredménye:... és hát felmerülhet a kérdés, hogy miért éppen irodaszereket dekoráltunk :)
Mint említettem, a nyár  mozgalmas volt, mivel a Férj és Zsófi egy projekten dolgoztak. ( Én csak a hátteret biztosítottam...... )Hogy mi is az pontosan, most már publikus és ezúton osztom meg veletek szeretettel és izgalommal az alábbi fotót és linket...

Katt ide a részletekért a nagy projektről :)
2 megjegyzés:

Luca írta...

Nem semmi munka az egész családnak. Minden elismerésem Fricié és Zsófié. Na, meg persze a tied, mert bár nem látványos, de a legfontosabb az a bizonyos háttér munka.
Sok sikert kivánaok a megnyitásthoz <3

BORI írta...

Imola, Te aztán ismered ennek a családi projektnek az előzményeit.....köszönjük a jókívánságokat és a drukkolást! :)