Konyhám

2010. december 16., csütörtök

Karácsony a Budafolt klubban

Elérkezett a foltvarró klubunk ez évi utolsó összejövetele, ami ünnepinek számít, hiszen ma karácsonyoztunk.
Csoportvezetőnk és egy csoporttársunk voltak az "angyalkák", mi többiek szinte semmit se tudtunk a készületekről. Annyit azért igen, hogy egymás nevét kihúztuk és ajándékot varrtunk titokban. Mint a gyerekek, várakoztunk a termünk előtt, amíg a csengőszóra be mehettünk a termünkbe. Ez a látvány fogadott bennünket.


Kis fenyőfa feldíszítve, körben névre szóló csoportajándék, sütemények amiket előzőleg hoztunk. Mindenki lepakolt, lámpákat leoltottuk, körbe álltuk az asztalt és karácsonyi dalt hallgatva kicsit lecsendesedtünk......Majd jött az ajándékozás. Volt nagy öröm és meglepetés! Később a terített asztalról kóstolgattuk a finomabbnál finomabb süteményeket.Sokat fotóztunk, beszélgettünk, örültünk a jó kis összejövetelünknek.



Otthon nem győztem kipakolni az ajándékokat az asztalra. Mint a gyerek örültem a kincseknek! Itt is köszönöm lányok Nektek a karácsonyi meglepetéseket!


Mindenki kapott a színvilágának megfelelően kis anyag "egységcsomagot", ez volt a csoportajándék. A fő ajándék a kép előterében a fenyőfás tányéralátét. Aztán amúgy magánszorgalomból is ajándékoztuk egymást....Kaptam gyertyatartót, kis fenyőfát, madárkát, szíves kulcstartót, szárított almából koszorút,mézeskalácsot. Szép napom volt, örülök, hogy ilyen jó a Budafolt csoportunk!!!!





1 megjegyzés:

Margó írta...

Úgy látom sztereoban készült a blogbejegyzésünk!:o))
Jó kis csoport vagyunk,nem csak a varrás a bulizás is megy!:o))