Konyhám

2011. február 8., kedd

Díjat kaptam!

Kedves blogtársamtól, foltvarró csoporttársamtól Bubszától díjat kaptam! Nagyon meglepődtem, köszönöm szépen!                                                               A szabályok:

- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.  

- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Gondban vagyok. Én mindenkinek adnék díjat, hiszen magamról tudom, hogy épp elég munka és idő megalkotni bármit (varrás, horgolás, főzés, stb) ezek után lefotózni, feltenni a gépre, majd a blogra. Akikre gondoltam, azoknak már van díjuk. Ezért arra gondoltam,hogy aki foltvarr, ide benéz hozzám, én nem ismerem, nem hagyott nálam üzenetet, de szeretné, ha továbbítanám számára a díjat, kérem jelentkezzen!!!!

Az én jelöltem akihez sűrün benézek, bár kapott már díjat:Julcsi.

 Ezen kívül akik nem varrnak, de blogot készítenek, mindenkinek a figyelmébe ajánlom:
3 megjegyzés:

Wise Lady írta...

Nagyon köszönöm, megtisztelsz. :)))

Julcsi írta...

Ó, köszönöm!:)

(És ebből a díjból kimaradtam, te adsz nekem először:) Nem, mintha bánnám, mert ritkán szoktam tovább adni, de ez most jól esett:) )

szepyke írta...

Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!:)