Konyhám

2011. június 25., szombat

MUCÓ - KERT - VERANDA

A mai nap igazi szombati nap volt. Fűnyírással, locsolással. Egyszerű ebéd a verandán. Kertben szemlélődés, Mucó simogatása, fotózása.
Feltöltődés, mert bizony ebben a rohanós világban időnként kell a lassítás....









Esti fények a veranda kerek asztalánál, levendula illattal. Nyugalom.


11 megjegyzés:

nöné írta...

Nagyon hangulatos! Látom, Mucó létszámellenőrzést tart a halacskák között:o)

BORI írta...

:) Mucót valóban nagyon érdekli a kis tó és a tartalma. Egyszer annyi bátorságot gyűjtött, hogy belenyúlt a vízbe, de "beleharapott" egy nagyobb halacska.Sajnos tragédia lett a vége, mert mindketten megijedtek. A halacskát a karmaival kikapta a vízből, "aki" belepusztult, Mucó pedig azóta tisztes távolból leseget.
Néha ugyan belekortyol a vízbe.....

Vera írta...

Minden rosszban van valami jó. Igaz mindketten megijedtek egy halacska elpusztult, de a többi meg fog maradni, . Valahol olvastam hogy a cica halat fogott szomszéd tavából, és minden alkalommal haza vitte és letette a lábtörlőre.

BORI írta...

Mucó amikor egeret fog, akkor elpusztított állapotában haza hozza és leteszi a lábtörlőre. Bár újabban csak egy farkincát találunk szegény Ciniből....

Vera írta...

Ez a téma Nálatok jobban müködik, mert az enyém a konyhába hozza be, bármi is az és ledobja a lábam elé. Volt jó néhányszor élő gyik, amit utána a hütő alól nekünk kelett kiszedni. Macska ajtó van , sokszor megéri betuszolni rajta a zsákmányát,, és úgy hozza be nekünk...

BORI írta...

Úgy látom a cicáinkban van valami hasonló.....Mucó ifjabb éveiben fogott gyíkot, nálunk a nappaliban a szekrény mögött lapult napokig a farok nélküli állatka.....Macskaajtó nálunk is van. Szerintünk is betuszkolja a zsákmányt, mert télen bekerült egy Cinike a lakásba.Ez egy külön hosszú történet.... :)

Vera írta...

Írd meg, engem érdekel...

BORI írta...

Vera! - Görgess vissza a blogomon 2010. nov. 3-ai bejegyzésemre!

Márti írta...

Szeretnék átadni egy díjat, nézz be kérlek hozzám!

Névtelen írta...

Szeretem nézni és olvasni a blogodat! Olyan nyugalom van benne,a cicádat külön szeretem,meg a tavadat is.Jó érzés nézegetni!
Cicám nekem is lessz hamarossan,most öt hetessek még egy kicsit várok az elhozatallal hagy szopizanak még!

BORI írta...

Márti - Köszönöm a díjat!!!
Névtelen - Örülök, hogy tetszik a blogom. Remélem hamarosan Neked is lesznek Cicáid!