Konyhám

2010. október 17., vasárnap

Hétvégi kikapcsolódásSzeretem a sanzont. Edit Piaf francia énekesnő volt, gyerekkoromban a rádióban sokat hallottam számait.
Péntek este a MÜPA-ban újra lehetett hallani. Persze nem a "kis veréb", ahogy annak idején hivták,
hanem Jil Aigrot énekelt, akinek hangja hitelesen adta vissza a hires énekesnő lényét.A lelkes közönség tapssal hálálta meg a szép estét.Vasárnap délutánra is akadt szórakozás.Férjem már régebben olvasta, a héten bemutatott megfilmesitett Izek,imák,szerelmek könyvet.Most elmentünk megnézni mi is. Elgondolkodtató, hogy a mai világban, amikor szabadon lehet társat választani,válságban van a házasság, mint intézmény.Persze, nem mindenki tud elfutni a gondjaival Indiába és Baliba, hogy megtalálja önmagát és a megoldást. Nekem az életvidám, harsány, pizza és spagetti evős vigasztalás tetszett. A szép tájak látványa, a különféle sorsok megismerése, a lelkizések, úgy gondolom nekünk nőknek biztosan tetszeni fog. Aki spiritualis beállitottságú, annak még inkább.

3 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ez megjelent könyvben is? Nem tudtam, de azt hiszem be fogom szerezni.
Moziba úgysincs időm menni, a történet viszont nagyon is érdekelne.

BORI írta...

Igen, megjelent, sőt most újra kiadták,és a filmből vett képek vannak a boritón.(ez utóbbiról csak hallottam, de nem láttam)

Márti írta...

Ha még nem láttad a Piaf életéről szóló filmet, ajánlom figyelmedben. Én végig zokogtam !
sok sikert a bloghoz!