Konyhám

2011. szeptember 10., szombat

FOLTVARRÓS CSOPORTOS UTAZÁS - 2011.08.12. Quilt fesztivál

Birminghamban, a már ismert Formula 1 hotelban ébredtünk. Reggelizni a szomszédos Ibis hotelba sétáltunk át, majd 9.30-kor elindult a buszunk a valamikor repülőtér kiállítássá átalakított területére.A parkoló, az épület hatalmas, tele nyüzsgő, izgatott foltvarróval. A kiállított munkákról a képtáramba teszek fel képeket, kis türelmet kérek. Most a benyomásomról számolok be.


                     A fesztivál épülete kívülről így nézett ki.



                 A fogadócsarnokban vehettük meg a belépőket.


    Két kedves hölgy fogadta a látogatókat az információs pultnál.


A katalógusban 1179 db alkotás volt feltüntetve!! Sajnos képeket nem tettek bele, a művek mellett látható számokból kellett vissza nézni az alkotó nevét.Egy idő után felborult a sorrend, azt néztem tovább, ami nagyon megtetszett.







Néztük a kiállított alkotásokat, foltvarrós könyveket böngésztünk, árusok portékáiban válogattunk, majd fáradtan leültünk ebédelni, kávézni, aztán minden kezdődött elölről addig, amíg este hat óra lett.
Fáradtan ültünk be a buszba, a hotelig kicseréltük élményeinket. Vacsora után már nem "szomszédoltunk", prospektusokat nézegettem, Zsófi pedig el kezdett Xszemest varrni. (azóta elkészült, részben a vissza úton, részben itthon, már csak keretet kell vásárolni.....)
            A gárdista piros emeletes buszon megy telefonálni...  
                  (Ez a kitalált története a 3 kis képecskének)

             
folytatás következik....

3 megjegyzés:

Márti írta...

Gyönyörű munkák! nem tudom, írtam e már? a nővérem is nagy foltvarró, és már volt szerencsém általa eljutni egy-két kiállításra, szóval, ismerem ezt az érzést :)

BORI írta...

Azt még nem tudtam, hogy ismered a foltvarrósok lelkivilágát.... :)

Alice írta...

Kíváncsivagyok a többi alkotásra is. Alice