mosolygott rám Márti blogjáról. Rájöttem, idén még nem is sütöttem kelt tésztát :). Nem lennék háziasszony, ha nem változtatnék picit a recepten, azaz én csak fél kg lisztből készítettem és a sajt mellé még jóféle házikolbász darabkákat is tettem, úgy tekertem fel. Nagyon finom lett vacsorára és még reggelire is maradt.Köszönöm a receptet!
6 megjegyzés:
Gyönyörűek lettek :)Örülök, hogy ízlett, és főleg, hogy ötlettel szolgáltam!
Nagyon gusztusos! Gondolom hamar elfogyott.
Nagyon étvágygerjesztő, én is szoktam hasonlót sütni, már épp ideje, újra süssek!
Márti - tudod, sűrűn nézem a blogodat! :)
Nagymamis - bizony, hamar elfogyott, a lányom is vitt ma a munkahelyi ebédjéhez.
Lonci - ma találtam rá a Te főzös blogodra!!!!
Nagyon tetszik nekem ez a kifli, már másutt is olvastam. Ami nekem gond, az a sütés. Légkeveréses sütőm van (egy régi gáztűzhely lecserélése után) főleg a kelt tészták sütése vagy túlsütöm vagy nyers marad.
Lomaquilt - Nekem is viszonylag régebbi a sütőm (15 éves) és már javítva is volt.......kever is, meg nem is. Szóval a kelt tédztákhoz valahogy mégis a nemkeverés a jobb, szerintem. Kelttészta sütésekor mindig teszek egy régi jénai tálba vizet és a sütő aljába teszem a sütési idő alatt.....
Megjegyzés küldése