Konyhám

2012. január 16., hétfő

SÓS KIFLI....

mosolygott rám Márti blogjáról. Rájöttem, idén még nem is sütöttem kelt tésztát :). Nem lennék háziasszony, ha nem változtatnék picit a recepten, azaz én csak fél kg lisztből készítettem és a sajt mellé még jóféle házikolbász darabkákat is tettem, úgy tekertem fel. Nagyon finom lett vacsorára és még reggelire is maradt.Köszönöm a receptet!



6 megjegyzés:

Márti írta...

Gyönyörűek lettek :)Örülök, hogy ízlett, és főleg, hogy ötlettel szolgáltam!

Nagymamis írta...

Nagyon gusztusos! Gondolom hamar elfogyott.

Lonci (Győr) írta...

Nagyon étvágygerjesztő, én is szoktam hasonlót sütni, már épp ideje, újra süssek!

BORI írta...

Márti - tudod, sűrűn nézem a blogodat! :)

Nagymamis - bizony, hamar elfogyott, a lányom is vitt ma a munkahelyi ebédjéhez.

Lonci - ma találtam rá a Te főzös blogodra!!!!

lomaquilt írta...

Nagyon tetszik nekem ez a kifli, már másutt is olvastam. Ami nekem gond, az a sütés. Légkeveréses sütőm van (egy régi gáztűzhely lecserélése után) főleg a kelt tészták sütése vagy túlsütöm vagy nyers marad.

BORI írta...

Lomaquilt - Nekem is viszonylag régebbi a sütőm (15 éves) és már javítva is volt.......kever is, meg nem is. Szóval a kelt tédztákhoz valahogy mégis a nemkeverés a jobb, szerintem. Kelttészta sütésekor mindig teszek egy régi jénai tálba vizet és a sütő aljába teszem a sütési idő alatt.....